Українські водії влаштують автопробіг на Кіпрі

До Дня Державного прапора та Дня Незалежності України в Нікосії відбудеться український автопробіг під назвою “Слава Україні!”.

Про це йдеться на Facebook-сторінці заходу, організатором якого є Асоціація українців Кіпру.

“На прикріплених до Land Rover Defender флагштоках майорітимуть прапори України, з якими ми поїдемо по Кіпру за маршрутом: м.Нікосія (м.Лімасол) – п/в Акамас – ущелина Авакас – відпочинок в затоці Лара Бей – знайомство з молодими черепахами – незаплановані за маршрутом цікавості від організатора – морські печери – сади з екзотичними фруктами західного Кіпру – рибне мезе у порті м.Лачі – м.Нікосія (м.Лімасол)”, – повідомляють організатори.

Шановні Українці Кіпру!

З нагоди великих національних свят нашої державності «Дня Незалежності України», «Дня Державного прапору» , 25 серпня ц.р. відбудеться Український автопробіг на Кіпрі «Слава Україні!».

На прикріплених до Land Rover Defender флагштоках майорітимуть прапори України, з якими ми поїдемо по Кіпру за маршрутом: м.Нікосія (м.Лімасол) – п/в Акамас – ущелина Авакас – відпочинок в затоці Лара Бей – Знайомство з молодими черепахами – незаплановані за маршрутом цікавості від організатора – Морські печери – Сади з екзотичними фруктами західного Кіпру – Рибне мезе у порті м.Лачі – м.Нікосія (м.Лімасол).

У цей день, Українці Кіпру патріотичним автопробігом привернуть увагу до своєї Батьківщини, адже на високому пагорбі буде встановлений Прапор України. Протягом туру ми будемо дарити і вішати наклейки з надписом «Слава Україні!».

–              Виїзди і повернення будуть з м.Нікосія (2 джипа/20 людей) і з м. Лімасол (2 джипа/20 людей). Бажаючі приєднатися з інших місць Кіпру, пишіть організаторам – ми допоможемо вам приєднатися до автопробігу.

–              Виїзд з м.Нікосія о 7:30, з м.Лімасол о 8:30. Загальні місця зустрічі будуть повідомлені окремо.

–              Вартість участі:

Для учасників, що виїжджають з Нікосії – 50 євро/1 дор., або 500 євро за джип/10 дорослих;

Для учасників, що виїжджають з Лімасолу – 45 євро/1 дор., або 450 євро за джип/10 дорослих.

Будь ласка ЗВЕРНІТЬ УВАГУ: один джип Land Rover Defender вміщує 10 людей. Якщо джип повністю укомплектована 10 людьми, вартість складає 50 евро. Якщо у джипі буде менш, ніж 10 осіб, загальна вартість ділиться на кількість людей.

–              Обід за бажанням і не входить до вартості. Додатково на місці в Лачі оплачується рибне мезе 18 євро/1 дор., у вартість алкогольні і безалкогольні напої включено.

УМОВИ УЧАСТІ:

Для участі необхідно забронювати місце і зробити внесок у розмірі 25 євро/1 дор. в строк до 10 серпня 2018 р.

Для бронювання місця напишіть запит на емейл: [email protected] , або в повідомленні цього заходу, і вам буде відправлена інформація щодо відповідальної особи для внесення плати у вашому місці.

Ми забезпечимо транспортні засоби українськими прапорами. Дуже вітається наявність української символіки на учаснику пробігу!

Візьміть з собою купальні приналежності, зручне взуття, маски, трубки.

До зустрічі на захоплюючій українській подорожі!

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти