В Україні змінять порядок заміни посвідчень водіїв

В Україні готуються внести зміни до порядку заміни посвідчень водія та зберігання номерних знаків. Це питання нині перебуває на стадії обговорення, і громадянам надано можливість висловити свої пропозиції з цієї теми. Постанова Кабінету Міністрів України №584 зазнає коригування, і новий порядок регулювання передбачає кілька основних змін.

Однією з ключових змін є можливість повторного замовлення посвідчення водія у випадках, коли людина не отримала його після попереднього замовлення через електронний кабінет водія або на порталі “Дія”. Це спростить процес отримання посвідчень водія і зменшить бюрократичні бар’єри.

Крім того, новий порядок регламентує питання зберігання номерних знаків, особливо у випадках, коли термін їхньої дії минув у період запровадження військового стану. Такі номерні знаки підлягатимуть перезакріпленню.

Ці зміни спрямовані на покращення та спрощення процесу отримання водійських посвідчень та забезпечення більш ефективного керування номерними знаками. Громадянам України надається можливість висловити свої думки та пропозиції щодо цього питання, що сприяє більш якісному та узгодженому регулюванню цієї галузі.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти