Блогер назвав водіям 5 прихованих функцій дверних ручок автомобіля

Автомобільний блогер Conggeshuoche у себе в TikTok поділився з водіями секретом додаткових функцій ручок дверей сучасних автомобілів. Експерт описав 5 схованих опцій, про які мало хто здогадується.

1. Ідеальне налаштування бічних зеркал
Відрегулюйте їх так, щоб дверні ручки були видні в правому нижньому куті лівого зеркала і в протилежному куті правого зеркала. Це дасть вам найкращий огляд заднього вигляду, що дозволить максимально сфокусувати погляд на довкілля.

2. Паралельна парковка
Коли ви бачите, що ручка дверей з боку водія знаходиться на одній лінії з бордюром, вам слід повернути руль і плавно повернутися на місце для паркування, яким би складним не виглядав маневр.

3. Парковка габаритного авто
Плавно під’їжджаючи до припаркованого попереду автомобіля, стежте за його найближчою ручкою, трохи нахиляючись вперед. Різко загальмуйте тоді, коли ручка сховається за переднім капотом. Ви виявите, що знаходиться приблизно в 10 см від машини, що йде впереду. Це чудовий інструмент безпечного паркування чи руху заднім ходом.

4. Безпечний вихід із автомобіля
Щоб безпечно вийти з авто, особливо коли поруч інша машина, використовуйте ручки дверей як орієнтир. Якщо вони на одному рівні, ви зможете відкрити двері, не зачіпаючи сусідні машини.

5. Заклинив центральний замок
Якщо ви не можете розблокувати замок автомобіля одним натисканням кнопки, можете відкрити двері механічним ключем, який, як правило, прихований на зворотному боці вашого набору автомобільних ключів. Для цього відчиніть кришку на ручці дверцят і вставте цей ключ у замок, провернув його до розблокування дверей.

Ролик блогера набравши вже 11,5 млн переглядів у мережі, збиравши понад 750 тисяч лайків та кілька тисяч коментарів. Більшість користувачів зізнаються, що не знали раніше про деякі поради і знаходять їх дуже корисними.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти