Як правильно заправляти машину на АЗС, щоб не нарватися на проблеми

Заправка автомобіля на АЗС є невід’ємною частиною життя будь-якого автомобіліста. Однак багато хто з них не знає, як це робити правильно. Іноді водії припускаються елементарних помилок, які викликають на них непотрібні проблеми. Експерти порталу Hyser опублікували свої рекомендації щодо поведінки на АЗС.

Позиціювання
Насамперед слід заздалегідь планувати під’їзд до колонки з розрахунку розташування лючка бензобака. Також потрібно під’їжджати до насоса з видом палива, який рекомендує використовувати виробник авто.

Замовлення та оплата
При замовленні палива та оплаті краще відразу знати необхідний обсяг купівлі. Якщо ви не знаєте скільки вам потрібно палива, можна просто замовити повний бак. При заправці форсунки паливного насоса автоматично перекриваються, коли бак досягає максимальної позначки місткості.

Процес заправки
Заправний пістолет слід максимально надійно і щільно вставити в горловину паливного бака. Тільки після того, як ви переконаєтеся, що він закріплений надійно, можна розпочати заправлення автомобіля. Після завершення заправки слід вийняти форсунку та встановити її назад на колонку.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти