Британці продають довоєнну «Ниву» за ціною нового Mitsubishi Outlander: що в ній особливого

Британський ретейлер уживаних авто Bramley Motor Cars днями опублікував у себе на сайті оголошення про продаж нетипового для туманного Альбіону автомобіля – Lada Niva 4×4. Ще більше дивує, що за екзотичну машину з пробігом просять вкрай солідну суму.

Автомобілі Lada перестали офіційно імпортуватися до Великобританії ще наприкінці 1990-х, проте одна з приватних компаній продовжувала завозити російські автівки до країни аж до 2022 року. Очевидно, ця «Нива» була в одній з останніх партій, оскільки рік випуску у неї вказаний 2021. За 1,7-літровий 84-сильний автомобіль з повним приводом на «механіці», дизайн якого не змінювався з 1970-х років, хочуть виручити 29 тисяч доларів. За ці гроші в Україні можна купити новий Mitsubishi Outlander, Nissan Qashqai, Hyundai Tucson чи Kia Sportage.

Унікальність даної “Ниви”, за словами продавців, полягає в тому, що вона має пробіг всього 583 км і знаходиться в ідеальному стані. Однак, навіть якщо хтось із британців і наважиться купити це авто, обслуговувати його буде вкрай непросто через перекриті санкціями канали постачання запчастин та комплектуючих з Росії.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти