Власникам дизельних авто розкрили один лайфхак, як збільшити потужність двигуна та уникнути ремонту

Крейг, механік Walsall Wood Tyre & Service, регулярно публікує короткі відео на сторінці компанії в TikTok, де дає поради глядачам про те, як уникнути проблем з безпекою та дорогих поломок.

У недавньому відео він відповідає на запитання глядача, чи варто купувати преміальний дизель, наголошуючи на тому, що якість палива може значно відрізнятися. Він пояснив: «Дизельне паливо – це особлива тема. Раніше я казав, що всі види палива на АЗС однакові, але це зовсім не так. Якщо ви купите дизель в Tesco, то отримаєте звичайний дизель без багатьох добавок.

Якщо ви купите стандартний дизель у Shell, Esso або BP, то це паливо буде трохи дорожче, але в ньому буде більше хімічних речовин, які допомагають спалювати паливо та підтримувати двигун у чистоті.

Крейг також зазначив, що власники дизельних автомобілів можуть уникнути накопичення відкладень, переходячи на преміальне паливо, яке містить миючий засіб для очищення паливної системи та деяких компонентів двигуна.

Він додав: «Крім того, є преміальний дизель, який зазвичай включає невелику кількість миючого засобу разом із звичайними хімікатами. Всі ці добавки збільшують вартість, тому таке паливо дорожче, але воно приносить певну користь вашому автомобілю.

Основна перевага оптимального [преміального] дизеля – підтримка чистоти двигуна зсередини. Доданий миючий засіб у паливі допомагає очистити форсунки та забезпечує чистіше згоряння в циліндрах, створюючи менше сажі».

Джерело Express
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти