Забрати машину в пару кліків: українським автовласникам значно спростили процес повернення авто зі штрафмайданчика

Мешканці Києва тепер можуть швидше та зручніше забрати свої автомобілі зі штрафмайданчиків, використовуючи цифрові технології. Процес включає кілька простих кроків.

Якщо ваш автомобіль зареєстрований у вашому профілі у додатку “Київ Цифровий”, ви отримаєте push-повідомлення про евакуацію. Якщо ні, то відкрийте програму та натисніть кнопку “К”, виберіть “Евакуація” і “Перевірити автомобіль”, ввівши номер авто.

Синхронізуйте програми “Дія” та “Київ Цифровий”, щоб автоматично перевірити ваші документи, прискорюючи процес отримання автомобіля. Далі слід поділитися через “Дію” техпаспортом та посвідченням водія, щоб підтвердити право власності та управління зазначеним автомобілем.

Після цього можна вибрати зручну для вас дату, щоб забрати автомобіль, сплатити штраф та вартість зберігання. Потім можна сформувати QR-код для повернення авто, який слід показати на штрафмайданчику.

Таким чином, завдяки інтеграції цифрових технологій, процес повернення евакуйованих автомобілів у Києві став більш простим і менш витратним.

Джерело Дія
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти