Яким електричним кросоверам віддають перевагу українці: ТОП-10 моделей

Електромобілі набирають популярності в Україні, особливо у сегменті електричних кросоверів. Згідно з останніми даними Інституту досліджень авторинку, українці все частіше віддають перевагу цьому класу автомобілів. У цій статті представлено десять найпопулярніших електричних кросоверів в Україні на грудень 2023 року.

1. Volkswagen ID.4:
Продано 227 автомобілів. ID.4 – це перший електричний кросовер від Volkswagen, і він займає лідируючі позиції з продажу протягом кількох місяців.

2. Honda e:NS1:
Цей модельний ряд від Honda вирізняється своїм стильним дизайном та інноваційними технологіями, що робить його другим за популярністю в Україні.

3. BYD Song Plus:
Кросовер від китайського виробника BYD, Song Plus поєднує в собі сучасні технології та комфорт, займаючи третє місце у рейтингу.

4. Volkswagen ID.6:
Великий брат ID.4, ID.6 також користується популярністю в Україні, пропонуючи більше місця та покращені характеристики.

5. Toyota bZ4x:
Цей кросовер є новинкою від Toyota та привертає увагу українських покупців, незважаючи на відсутність офіційних поставок до країни.

6. Nissan Ariya:
Цей електричний кросовер від Nissan поєднує у собі сміливий дизайн та передові технології, завойовуючи український ринок.

7. MG 4:
MG 4 привертає увагу своєю доступністю та практичністю, роблячи його одним із кращих варіантів серед українських покупців.

8. BYD Yuan Plus:
Ще один китайський кросовер у рейтингу, Yuan Plus від BYD, пропонує компактні розміри та ефективне використання енергії.

9. Audi Q8:
Електричний кросовер від Audi, Q8, вирізняється своїм розкішним дизайном та високою якістю складання.

10. Audi Q4:
Q4 від Audi – це ще один приклад елітного електричного кросовера, який поєднує стиль, потужність та інновації.

Електричні кросовери стають все популярнішими в Україні, незважаючи на обмеженість інфраструктури для електромобілів. Цей топ-10 показує різноманітність вибору ринку, пропонуючи як доступні, і преміальні моделі для різних категорій покупців. Цілком імовірно, що 2024 року тренд на електромобілі продовжить свій розвиток в Україні.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти