Названо автомобілі, на яких найчастіше скручують пробіг

Фальсифікація пробігу є серйозною проблемою в автомобільній індустрії, що впливає як на автосалони, так і на покупців уживаних автомобілів. Згідно з нещодавнім масштабним дослідженням, проведеним у 18 країнах, включаючи Україну, певні моделі автомобілів найчастіше зазнають маніпуляцій з пробігом.

Зокрема було встановлено, що головною метою шахраїв стають автомобілі марки BMW. Найчастіше скручений пробіг був виявлений у моделях M5 2006, 2012 та 2013 років випуску, а також 7 Series 2009, 2010 та 2016 років. Усього ж у рамках дослідження було виявлено понад 700 тисяч авто з маніпуляціями, тобто на кожній шостій машині, яка бере участь у дослідженні, скручували пробіг, що вказує на глобальний характер проблеми.

Це дослідження наголошує на важливості ретельної перевірки історії вживаних автомобілів перед покупкою, особливо у випадку з популярними моделями, такими як BMW. Покупцям слід бути особливо уважними і за необхідності використовувати професійні послуги для перевірки автомобіля щодо фальсифікації пробігу, щоб захистити себе від шахрайства та потенційних фінансових втрат.

Джерело Avtosota
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти