Блогери назвали 3 найжахливіші автомобілі з пробігом, які ніколи не варто купувати

Вибираючи автомобіль, надійність стає одним із першорядних критеріїв. У світі незліченних варіантів існує безліч надійних транспортних засобів, але є ті, які слід уникати на ринку уживаних автомобілів. Відеоблогери Брендан і Кейз із YouTube-каналу TFLclassics вирішили поділитися своїм досвідом та попередити глядачів про автомобілі, які, на їхню думку, краще оминати.

Першим у списку виявився Cadillac DeVille восьмого покоління. Як зазначив Брендан, проблема не лише у самій машині, а й у її двигуні. Найкраще в лінійці проявляють себе моделі з агрегатами Northstar. Але їх дуже мало, щоб робити висновки.

GMC Yukon, хоч і є кращим вибором для обох блогерів, після 2006 року зіткнувся з технічними змінами, які зменшили його надійність. Впровадження активної системи управління витратою палива, за словами Кейза, виявилося невдалим, вносячи в роботу автомобіля нестабільність, якої не було старіших моделей.

Потрапила до антирейтингу й популярна в Україні модель Ford Focus першого покоління. Блогери відзначили наявність у цього авто проблем з жорсткою конструкцією і нестабільним двигуном, через які машина починає вібрувати при наборі швидкості. Брендан порівняв ці вібрації з тремтінням при їзді на мотоциклі Harley-Davidson, що створює додаткові незручності для водія. Друге покоління Ford Focus отримало менш сильні вібрації, але, на думку Брендана, компанія забула, як створювати надійні трансмісії.

Джерело HotCars
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти