Головні прикмети та забобони водіїв, в які вірять навіть досвідчені автомобілісти

В Україні, як у багатьох країнах Східної Європи, досі дуже поширені різноманітні забобони. Українські автомобілісти при цьому не є винятком. За останні 100 років серед водіїв з’явилося безліч прикмет, у які досі вірять навіть найдосвідченіші керманичі.

Поломки та продаж
Швидка поломка автомобіля раніше, ніж за місяць після покупки, говорить про необхідність позбутися машини. Неприємності нібито також обіцяють лайки та удари по керму в запалі емоцій.

Забобони під час водіння
Не можна також бити або лаятись на машину, а також обходити її спереду. Багато хто вірить, що це також принесе нещастя. При цьому стати свідком похоронної процесії за кермом вважається гарною прикметою. А ось миття машини напередодні дальньої поїздки не вважається гарною прикметою.

Забобони за кольором автомобіля
Є думка, що машини зеленого кольору схильні до потрапляння в ДТП.

Продаж автомобіля в автосалоні
Частина автомобілістів навідріз відмовляються купувати машину із салону, оскільки вірять, що систематичні поломки після цього просто гарантовані.

Перша жінка-пасажир та миття автомобілів
Якщо першим пасажиром після покупки авто стане жінка, це обіцяє невдачу, вважають деякі автомобілісти. Також є прикмета, що миття транспортного засобу у дворі будинку призведе до крадіжки.

Забобони перед продажем автомобіля
Багато автомобілістів вважають, що ретельно вимити авто перед продажем потрібно не так для надання йому товарного вигляду, як для отримання яскравої енергетики. Поганою прикметою під час торгівлі машиною також вважається свист.

Змови на продаж
Окремі автомобілісти вдаються до змов на вдалий продаж, переконані в тому, що майбутня угода принесе їм багатство.

Думки та добрі побажання
Є думка, що розлучатися з автомобілем перед продажем потрібно виключно з позитивними думками та побажаннями новому власнику.

Забобони перед покупкою автомобіля
Серед автомобілістів поширена традиція «мити» машину готівкою перед покупкою. Це має принести удачу. Також забобонні покупці звертають увагу на стан колишнього власника автомобіля, бажаючи “перейняти” його матеріальні успіхи з покупкою машини.

Ритуали перед керуванням
Є водії, які не рушать із місця, поки ретельно не вимиють, не посолять і тричі не обійдуть машину по колу за годинниковою стрілкою.

Джерело Hyser
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти