Які китайські кросовери найчастіше ламаються: ТОП-3 моделі, які слід уникати

Китайський автомобільний ринок спостерігає значне зростання, пропонуючи різноманітні моделі та бренди. Однак, як і в будь-якій галузі, не всі автомобілі виробників з Китаю рівні за надійністю та якістю. У цій статті ми розглянемо топ-3 китайських кросоверів, які, згідно з виданням “SUVNews“, часто потребують ремонту, і чому може бути краще обійти їх стороною.

Chery Tiggo 3

Chery, хоч і одна із старших і відомих марок у китайській автомобільній індустрії, іноді стикається з проблемами якості. Модель Tiggo 3 отримала відгуки від власників про проблеми з трансмісією, електрикою, підвіскою та неполадками двигуна. Потенційні покупці можуть зіткнутися з труднощами в обслуговуванні та обстеженні цієї моделі.

Geely Atlas

Geely, хоч і є одним із найбільших автовиробників у Китаї, не завжди гарантує високу якість своїх моделей. Atlas отримав відгуки про проблеми з двигунами, витіканням масла, трансмісією, електрикою, гальмами та системою кондиціювання повітря. Ці проблеми можуть призвести до високих витрат на ремонт та обслуговування.

Great Wall Haval H3

Great Wall, що спеціалізується на виробництві позашляховиків та кросоверів, зіштовхнулася з проблемами, що стосуються надійності своїх моделей. Haval H3 отримав відгуки про проблеми з електронікою, шумозіоляцією, низькою якістю монтажу та системами безпеки. Покупцям може знадобитися додаткова увага до технічного стану цієї моделі перед покупкою.

Пам’ятайте, що досвід володіння автомобілем може сильно змінюватись, і деякі власники цих моделей можуть бути повністю задоволені своїм вибором. Однак рекомендується виявляти обережність та ретельно дослідити відгуки та рейтинги надійності, перш ніж ухвалити остаточне рішення про купівлю китайського кросовера.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти