Іспанський драйв: SEAT розкриває майбутні плани для України

SEAT, відомий своїми надійними та динамічними автомобілями, визначив свою стратегію для українського ринку. Офіційний імпортер, ТОВ “Порше Україна”, розповів про плани та перспективи бренду в країні.

Бренд SEAT народився в Іспанії в 1950-х і швидко завоював світову популярність завдяки своїй надійності, динамічності та стильному дизайну. Міська автівка SEAT 600, що стала символом іспанського економічного дива, визначала автомобільні уподобання багатьох родин у країні.

На сьогоднішній день позиції SEAT на світовому ринку виявляються надзвичайно міцними. Навіть після тимчасових труднощів із напівпровідниками, що вразили глобальну автоіндустрію, бренд продовжує підтримувати позитивний тренд. У 2022 році продажі SEAT зросли на 22%, переваливши за відмітку у 240 тисяч автомобілів.

Хоча початок повномасштабного вторгнення поставив на паузу поставки SEAT на український ринок, але поставки автомобілів вже відновлені. На складах бренду як у самій Україні, так і за кордоном доступні всі моделі, які SEAT пропонує для українських клієнтів. Замовлення на виробництво також приймаються у звичайному режимі.

Популярні кросовери Arona та Ateca, а також гетчбеки Leon та Ibiza, залишаються на українському ринку і продовжать вироблятися. Очікується оновлення моделей Leon та Leon SP, щоб вони відповідали поточним вимогам водіїв. Майбутні плани також передбачають оновлення моделей Ibiza та Arona.

У той же час, Tarraco, найбільший кросовер SEAT в Україні, завершить свій виробничий цикл наступного року. З огляду на популярність цієї моделі серед українців, планується додаткова поставка цих автомобілів. Перші з них вже прибули на склад в Україні, надаючи клієнтам можливість придбати надійний повнопривідний дизельний 7-місний кросовер для великих родин.

Щодо сервісного обслуговування, імпортер SEAT завжди готовий забезпечити високоякісні послуги. Офіційні сервіси SEAT об’єднують 15 підприємств, що полегшує власникам отримання необхідних сервісів.

SEAT, як частина портфеля VAG разом із Audi, Škoda, Porsche та Volkswagen, планує продовжувати постачати свої сучасні автомобілі на український ринок. Виробник зобов’язаний розвивати бренд SEAT, враховуючи вимоги сучасності та використовуючи інноваційні технології автомобільного виробництва. Заслуговуючи на визнання за надійність від європейських видань, таких як WhatCar, SEAT продовжує бути лідером за відгуками і зберігає свою популярність серед власників і автопарків компаній.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти