Механік із 56-річним стажем пояснив, чим небезпечна відмова від миття машини взимку

З настанням холодів водії стикаються із необхідністю підтримання чистоти своїх автомобілів в умовах агресивних зимових дорожніх умов. Багато власників через сильні морози нехтують правилами догляду за своїми авто. Популярний автомобільний експерт, YouTube-блогер з 56-річним стажем роботи автомеханіком Скотті Кілмер, висловив попередження щодо потенційних небезпек для тих, хто нехтує регулярним миттям свого транспортного засобу в холодну пору року.

Більш ніж 56 років в автомобільній індустрії дозволяють Скотті Кілмеру давати цінні поради, і у своєму останньому відеоролику він звернув увагу на проблему утворення іржі через соль, що використовується на дорогах для боротьби з зледенінням. Він наголосив, що регулярне миття автомобіля є невід’ємною частиною турботи про нього в зимовий період.

За словами механіка, сіль, розсипана на дорогах, може завдати серйозної шкоди фарбі та металевим частинам автомобіля. Регулярне миття, включаючи чищення ходової частини, допомагає уникнути негативних наслідків впливу солі та підтримує зовнішній вигляд та технічний стан машини.

Кілмер порадив водіям, яким складно самим мити машину, обов’язково звертатися за допомогою в автомийку, наголосивши на важливості підтримання чистоти автомобіля в умовах зимової експлуатації.

Джерело Express
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти