Названі найкращі жіночі автомобілі 2023 року у різних категоріях

Жінки з усього світу об’єдналися, щоб визначити найкращі автомобілі 2024 року. Журі міжнародної премії Women’s Worldwide Car of the Year – “Автомобіль року за версією жінок” – обрало переможців у п’яти захоплюючих категоріях. Підсумковий абсолютний переможець буде обраний із фіналістів найближчим часом, а остаточні результати буде оголошено 8 березня.

1. Найкращий сімейний автомобіль: Volvo EX30
Volvo EX30 визнаний найкращим сімейним автомобілем, пропонуючи поєднання безпеки, комфорту та стильного дизайну. Цей вибір наголошує на важливості просторого та надійного автомобіля для сімейних поїздок.

2. Найкращий повнорозмірний автомобіль: BMW 5 Series
BMW 5 Series взяв гору як кращий повнорозмірний автомобіль. Ця модель є ідеальним поєднанням розкоші, продуктивності та передових технологій, що робить її неперевершеним вибором у своїй категорії.

3. Найкращий міський кросовер: Kia EV9
Kia EV9 був названий найкращим кросовером. Його елегантний дизайн, передові можливості та електрична міць зробили цей автомобіль найкращим вибором для тих, хто віддає перевагу кросоверам.

4. Найкращий позашляховик: Volkswagen Amarok
Volkswagen Amarok визнаний найкращим позашляховиком. Його міцність, прохідність та видатна продуктивність у складних умовах доріг зробили його неперевершеним у своїй категорії.

5. “Ексклюзив року”: Aston Martin DB12
Aston Martin DB12 заслужено визнаний “Ексклюзивом Року”. Розкіш, елегантність та видатна продуктивність цієї моделі зробили її чудовим предметом бажання.

У журі беруть участь 75 журналісток із 52 країн світу. У лонг-листі брали участь 62 моделі, продаж яких розпочався по всьому світу з 1 січня по 31 грудня 2023 року.

Джерело WWCOTY
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти