Автомобілі, які шокували та здивували світ: ТОП-10 моделей

Автомобільна індустрія завжди прагне інновацій та видатного дизайну. Іноді виробники випускають абсолютно нетипові для себе моделі, які відверто шокують, але задають нові тренди у світі автотранспорту. Експерти видання Autocar склали свій рейтинг таких авто, з якого ми виділили ТОП-10 моделей.

BMW XM Red Label (2023)
Сам по собі BMW XM є гібридним автомобілем M, але варіант Red Label з червоними вставками та агресивним дизайном виходить за межі очікувань, роблячи заяву у світі автомобілів.

Tesla Cybertruck
Інноваційний та ультрасучасний, Cybertruck від Tesla вибивається своїм футуристичним дизайном та матеріалами, використаними для створення кузова.

Aston Martin Cygnet (2011)
Cygnet, створений Aston Martin, виділяється серед інших моделей цього виробника, являючи собою компактний та розкішний міський автомобіль.

Land Rover Electric Defender (2012)
Електричний Defender наголосив на можливості електрифікації позашляхових автомобілів, надаючи стійке рішення для любителів позашляхової їзди.

Jeep Grand Cherokee Trackhawk (2017)
Поєднуючи в собі розкіш і міць, Grand Cherokee Trackhawk є потужним позашляховиком з продуктивністю, гідною спортивних автомобілів.

Mercedes-Benz A-Class (W468, 1997)
A-Class привернув увагу своїм мініатюрним дизайном та інноваційними технологіями, являючи собою новий клас автомобілів від Mercedes-Benz.

Tesla EV1 (1996)
General Motors EV1 був одним із перших електромобілів, показуючи потенціал електрифікації в період, коли це було ще незвично.

Porsche Cayenne (2002)
Cayenne, як перший SUV від Porsche, викликав шок своєю появою, але став популярним, поєднуючи у собі спортивні характеристики та функціональність SUV.

Kia Elan (1996)
Експериментальний Kia Elan надав свіжий погляд на дизайн, демонструючи, що компактні автомобілі можуть бути стильними.

GMC Syclone (1991)
Syclone від GMC вразив своєю міццю, привертаючи увагу культовим пікапам із визначною продуктивністю.

Ці автомобілі не тільки змінили уявлення про те, якими мають бути транспортні засоби, але й зробили свій внесок у історію автомобільної індустрії.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти