Автодилер розкрив три секретні функції автомобілів Volkswagen

Ваш Volkswagen може мати кілька прихованих функцій, які зроблять вашу їзду ще зручнішою. Співробітник дилерського центру Ourisman Car у Меріленді (США) на прикладі автомобіля ID 4 поділився деякими цікавими фішками у своєму TikTok-відео.

Приховані кишені для пасажирів:
Мабуть звичайні оббивки сидінь можуть виявитися чимось більшим. Проходьте пальцями трохи нижче підголовника, і ви виявите приховані кишені, ідеальні для зберігання телефону чи ключів.

Задній хід та склоочисник:
Увімкнення заднього ходу автоматично включить склоочисник заднього скла, заощаджуючи ваш час під час дощової погоди та допомагаючи повернутися на обмежене місце для паркування.

Швидкий запуск підігріву сидінь:
Замість того, щоб пройти через кілька етапів у меню клімат-контролю, просто притисніть дві непомітні кнопки в кутку інформаційно-розважального блоку, і підігрів сидінь вмикається миттєво. Це особливо зручно, коли у вас увімкнена навігація, і ви не хочете відволікатися.

Ці прості лайфхаки можуть значно полегшити ваш автомобільний досвід, роблячи його більш функціональним та зручним для повсякденного використання. Пам’ятайте, що ці функції можуть бути унікальними для конкретних моделей Volkswagen, тому не забудьте перевірити їх доступність у вашому автомобілі.

Джерело The Sun
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти