Японці показали душороздираючий цвинтар гниючих просто неба спортивних автомобілів: відео

У самому серці Японії приховано місце, де вирушають вмирати легендарні Chevrolet Corvette. У відеоролику від користувача Sammit на YouTube ми можемо побачити несамовитий огляд автомобільного цвинтаря культових спорткарів, які багато років гниють просто неба.

Точне розташування та дата зйомки відео залишаються невідомими, але те, що з автомобілями на цьому цвинтарі давно ніхто не взаємодіяв, очевидно. На відео можна побачити кілька покинутих Chevrolet Corvette. В основному тут зібрані моделі C3, випущені з 1968 до 1982 року. Прогулюючись сміттєзвалищем, можна звернути увагу на незвичайні пагорби та височини. При детальному огляді з’ясовується, що це купи старих автомобілів, металобрухту та інших предметів, що заросли травою та чагарником. Залишки стін свідчать про те, що колись тут, можливо, був гараж.

В одному з “пагорбів” впізнається силует старого Datsun Z, а поряд з ним можна розглянути перевернуту Toyota Supra A70. У моторному відсіку Datsun Z видно іржавий розподільний вал та пружини клапанів.

Цей сумний краєвид нагадує про те, що згодом навіть культові автомобілі, за які хтось готовий продати душу, можуть виявитися забутими та покинутими, піддавшись діяльності природи.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти