Німці назвали найкращі автомобілі з великим простором для попутників: вп’ятьох веселіше

Часто заднє сидіння в автомобілі стає справжнім випробуванням, якщо вам часто доводиться перевозити пасажирів високого зросту. Всенімецький автомобільний клуб (ADAC) представив свій огляд машин зі збільшеним простором на задніх сидіннях, що задовольняють найвимогливішим критеріям комфорту.

Критерії особливої площі
Простір для ніг: Важливо, щоб водій та пасажири могли комфортно розмістити ноги, особливо під час тривалих подорожей. ADAC враховує мінімальний простір для ніг, що відповідає зросту людини 1,95 метра.

Висота сидіння: Недостатня відстань між головою та дахом автомобіля може створити дискомфорт. Автомобілі із зручною висотою сидінь для людей зростом 1,95 метра включаються до огляду ADAC.

Ширина салону: Для трьох дорослих на задньому сидінні важлива внутрішня ширина салону, особливо для довгих поїздок. Автомобілі із шириною салону не менше 1,40 метра включаються до списку ADAC.

До рейтингу увійшли 50 моделей у різних сегментах. Ми виділили 15 позашляховиків та кросоверів, які мають найбільшу ширину внутрішнього простору заднього ряду сидінь, що відповідають вищезгаданим критеріям.

Toyota Highlander (XU70)
BMW iX (I20)
Audi Q7 (4M)
BMW X7 (G07)
Mercedes-Benz GLE (167)
VW Touareg (III)
Kia Sorento (MQ4)
Mercedes-Benz S-Klasse (223)
Audi Q8 e-tron (GE)
Hyundai Santa Fe (DM)
Porsche Cayenne (9YA)
Subaru Outback (VI)
Volvo XC90 (L)
Land Rover Discovery Sport
Skoda Kodiaq

Коли йдеться про комфорт задніх пасажирів, вибір правильного автомобіля відіграє важливу роль. Представлені моделі SUV демонструють, що великий простір на задніх сидіннях може бути не лише розкішшю, а й необхідністю для забезпечення приємних та зручних поїздок для всіх пасажирів.

Джерело ADAC
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти