Автомеханік назвав водіям ключовий фактор, який рятує від занесення на слизькій дорозі

Під час зими автомобілісти стикаються із масою нових викликів. Зокрема, через слизьку дорогу та погані погодні умови в рази збільшується ризик занесення та з’їзду з проїжджої частини. Однак досвідчені автомеханіки звертають увагу на один ключовий фактор, що дозволяє мінімізувати загрозу.

Співробітник сервісного центру Swift Motors Девід Дейк, говорячи про зимових клієнтів, зазначає, що щотижня або часто після снігових бур до нього за допомогою звертається велика кількість автовласників, які скаржаться на несправність підвіски та системи керування. Багато поломок було виявлено після аварійної ситуації на слизькій дорозі.

Дейк наголошує, що багато несправностей виявити неозброєним оком малодосвідченим водіям складно, проте є важлива річ, за якою стежити легко – стан шин. Механік зазначив, що взимку слідкувати за гумою просто потрібно. Потрібно перевірити її знос та балансування. Якщо протектори шин «лисі» або мають пошкодження, то краще їх замінити якнайшвидше. Імовірність, що на таких колесах ви потрапите до ДТП вкрай висока.

Джерело fox47news.com
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти