Одна порада водіям, яка заощаджує десятки тисяч гривень на ремонті авто

У Британії активно розмірковують над використанням «колективного розуму» водіїв для запобігання аваріям та дорогим ремонтам. Автомобілістів закликають об’єднатися, скориставшись простою порадою з водіння.

Сезон вибоїн у розпалі, особливо з січня по березень, коли вода просочується в дорожні тріщини, замерзає та викликає фарбування покриття. Ці ями можуть стати серйозною проблемою для автомобілів, особливо у холодні зимові місяці, коли вони важко помітні. Грем Конвей, керуючий директор Select Car Leasing, пропонує просте вирішення цієї проблеми: використовувати програми, такі як Waze. Ці програми не тільки допомагають вам побудувати маршрут, але й попереджають інших водіїв про потенційні небезпеки на дорозі, включаючи вибоїни.

«Спільнота ‘вазерів’ точно зазначає, де вони щойно зіткнулися з вибоїною, сподіваючись, що інші, наступні позаду, зможуть її об’їхати», – каже Конвей. Це допомагає вам отримати реальне уявлення про те, що на вас чекає попереду.

«Якщо ви їдете з відкритим додатком та чуєте «Обережно! Попереду повідомляється про вибоїну!», ви можете відповідним чином змінити швидкість та підготуватися до дій щодо ухилення», – додає він.

Тому Конвей настійно рекомендує автомобілістам завжди використовувати ці програми або системи супутникової навігації, щоб отримувати раннє попередження про вибоїни задовго до того, як ваше переднє колесо потрапить у них. Це може позбавити вас необхідності витрачати десятки тисяч гривень на ремонт.

Джерело Express
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти