Підготовка автомобіля до весни: що важливо зробити водіям до кінця лютого

З настанням весни настає час не лише для оновлення гардеробу, а й для підготовки автомобіля до нового сезону. “Апостроф” з посиланням на водіїв зі стажем поділився порадами, на що варто звернути увагу прямо зараз, щоб ваш автомобіль був готовий до весняних дорожніх пригод.

1. Миття
Перше, на що слід звернути увагу, це чистота автомобіля. Взимку на кузові може накопичитися шар бруду та солі, який може призвести до корозії та пошкодження фарби. Тому проведіть ретельне миття, включаючи нижню частину кузова та днище.

2. Прибирання салону
Проведіть генеральне прибирання салону. Можливо, взимку в салоні накопичилися сміття, сіль та пісок. Очистіть килими, протріть пил з панелей та сидінь, щоб ваш автомобіль став затишним та приємним для поїздок.

3. Перевірка систем, механізмів та рідин
Перевірте всі системи та механізми вашого автомобіля. Переконайтеся, що фари, склоочисники, гальма та інші важливі вузли працюють справно. Не забудьте перевірити рівень масла, гальмівної рідини, охолоджуючої рідини, інших рідин, а також стан акумулятора. Крім того, слід підготувати літню гуму до експлуатації.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти