Американці поставили військовий Humvee на гусеничний хід: що з цього вийшло

Humvee на гусеницях – це щось більше, ніж просто автомобіль. Він є втіленням сили, витривалості та неперевершеної прохідності. Початков розроблений для військових цілей, цей монстр готовий подолати будь-які перешкоди на своєму шляху, чи то бруд, пісок, сніг чи вода.

Цей конкретний Humvee, оснащений гусеничними протекторами на обох осях, піднімає ще вище. Віддалені крила та додаткові гусениці роблять його вражаючим та готовим прийняти будь-які виклики. Він обладнаний шноркелем і подовжувачем вихлопної труби, що дозволяє йому легко переходити водойми вбрід.

Відео від каналу Twin TurBros на YouTube демонструє вражаючу прохідність цього Humvee у воді. Вони встановлюють подовжені трубки і проїжджають довгим муловим ставком, глибина якого досягає 2,5-3 метри. Це досягнення, яке якийсь інший автомобіль з колесами не зміг би повторити.

Крім того, цей Humvee має танкові колісні диски, комплект для подолання броду та вежу зверху. Під капотом у нього потужний 6,5-літровий дизельний V8, спарений із триступінчастою автоматичною коробкою передач.

Цей абсолютний гігант буде представлений на аукціоні Mecum у Х’юстоні в 2024 році, і хоча ціна та пробіг його невідомі, одне ясно – це щось велике та неповторне, що готове подолати будь-які перепони на своєму шляху.

Джерело Carcoops
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти