Названо ТОП-3 найгірших кросовери з пробігом, які часто ламаються

При виборі кросовера, що був у використанні, необхідно бути особливо уважним, враховуючи потенційні проблеми і низьку надійність деяких моделей. Експерти SUVNews виділили три кросовери, купівля яких може виявитися ризикованою через відомі проблеми. Важливо взяти до уваги недоліки та віддати перевагу більш надійним альтернативам.

Jeep Compass (2011-2016): Власники цього кросовера часто скаржаться на проблеми з трансмісією, підвіскою та системою електроживлення. Тривалість та вартість ремонтів можуть бути значними, тому придбання Jeep Compass цього періоду слід ретельно обміркувати.

Ford Escape (2013-2016): Багато власників Ford Escape повідомляють про проблеми з двигуном, трансмісією та системою охолодження. Високі витрати на обслуговування та постійні ремонти роблять цей кросовер менш привабливим як вибір для покупки.

Nissan Rogue (2008-2013): Система трансмісії CVT (безступінчаста трансмісія) у Nissan Rogue цього періоду виробництва стає частою причиною скарг з боку власників. Крім того, наголошується на проблемах з двигуном, підвіскою та електрикою. Тому розгляд альтернативних варіантів кросоверів може бути розумним кроком.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти