У яких регіонах України найчастіше купують автомобілі та які саме

У січні 2024 року ринок нових легкових автомобілів в Україні продовжував залишатися активним, з найбільшими регіональними ринками у Києві, Дніпропетровській, Київській, Харківській та Одеській областях. Про це пише асоціація “Укравтопром“.

Ці регіональні ринки забезпечили 58% продажу нових легкових автомобілів у січні. Зокрема, у Києві було продано 1346 нових авто, Дніпропетровській області -366, Київській – 357, Харківській – 240, Одеській -234.

Кросовер Renault Duster став бестселером у Києві, Харківській та Одеській областях. Він користується заслуженою популярністю завдяки своїй надійності, універсальності та доступній ціні. Він ідеально підходить для міських умов та бездоріжжя, забезпечуючи комфорт та впевнене водіння в будь-яких умовах.

Стильний та сучасний хетчбек Skoda Scala став лідером ринку в Київській області. Він відрізняється просторим салоном, зручним керуванням та надійною конструкцією. Він ідеально підходить для повсякденної їзди та пропонує високий рівень комфорту та безпеки.

На Дніпропетровщині найчастіше купують електромобіль Volkswagen ID.4. Інноваційне рішення для електричної мобільності. Має високу продуктивність, чудову динаміку і великий запас ходу, що робить його відмінним вибором для тих, хто прагне екологічної відповідальності та сучасних технологій.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти