П’яний водій добровільно здався поліції, щоби не потрапити в аварію

У Великій Британії стався незвичайний епізод, який вразив як співробітників поліції, так і громадськість. Чоловік із району Великого Манчестера зателефонував до поліції, щоб повідомити про п’яного водія на дорозі. Однак, що здивувало всіх, п’яним водієм виявився сам, хто сам дзвонив.

Днями на екстрений номер «999» надійшов незвичайний дзвінок. 52-річний чоловік повідомив черговому, що у нього були важкі вихідні і що він перебуває в стані алкогольного сп’яніння за кермом автомобіля, потребуючи допомоги, оскільки може потрапити в аварію. Повідомлення було негайно передано поліції Північного Йоркширу, яка одразу ж направила до водія патрульних. Після прибуття на місце поліцейські виявили чорний фургон, в салоні якого знаходився неабияк п’яний чоловік. Алкотестер показав триразове перевищення рівня алкоголю в крові.

Незважаючи на добродушне ставлення поліцейських до порушника, який добровільно здався їм, його все ж таки затримали, після чого суд випустив його на волю під заставу. Наприкінці місяця очікується засідання, на якому буде визначено подальшу долю автомобіліста. Громадськість вже закликає не карати суворого чоловіка

Джерело Carscoops
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти