Механік вказав на одну фатальну помилку водіїв, яка швидко вбиває автомобіль

Американський автомобільний блог і механік з 56-річним стажем роботи Скотті Кілмер зробив важливе попередження для водіїв, які використовують бензинові та дизельні автомобілі. Він наголосив, що нехтування однією простою перевіркою може призвести до серйозних пошкоджень життєво важливих компонентів автомобіля.

Зокрема, він звернув увагу на такий важливий момент, як рівень моторного мастила у двигуні. Недолік цього засобу може призвести до зношування ущільнень, що у свою чергу провокує серйозніші проблеми, такі як протікання. Кілмер нагадав, що сальники двигуна та трансмісії, прокладання клапанної кришки та інші ущільнювачі відіграють важливу роль у запобіганні витоку мастила та забезпеченні правильної роботи автомобіля.

У своїх рекомендаціях механік радить водіям регулярно міняти оливу, оскільки брудне мастило може викликати тертя та знос ущільнень. Крім того, при проведенні технічного обслуговування автомобіля, такого як регулювання клапанів, він рекомендує встановлювати нові прокладки, а не використовувати старі, так як вони можуть бути зношені і неефективні. В якості додаткової поради Скотті рекомендує купувати нові силіконові прокладки для заміни, так як вони можуть прослужити значно довше за звичайні прокладки.

Нехтування цими рекомендаціями, як зазначає досвідчений автомеханік, призводить до важких несправностей автомобіля та дорогого ремонту. Експерт закликав не робити таких дурних помилок і уважно ставитись до стану транспортного засобу.

Джерело Express
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти