Втратила машину і гроші: українка жорстко поплатилася за помилку при реєстрації авто в МВС

У Міністерстві внутрішніх справ України регулярно попереджають українців про необхідність максимально уважного та відповідального підходу до такого важливого рішення, як купівля автомобіля. Поширена помилка часто призводить до того, що люди залишаються без грошей, і без машини.

Черговий такий випадок стався у Камінь-Кашрі Волинській області. Щаслива володарка Porsche Cayenne 2012 року випуску після укладання угоди з купівлі-продажу автомобіля прийшла до місцевого сервісного центру МВС, щоб перереєструвати транспортний засіб.

Однак у ході перевірки з баз даних з’ясувалося, що на дорогу іномарку Генеральною прокуратурою України накладено обтяження. Таке майно не можна продати чи купити. Найчастіше так відбувається, якщо машина перебуває в арешті чи розшуку або якщо її власник перебуває у реєстрі боржників.

У результаті на місце було викликано правоохоронців. Найімовірніше, автомобіль вилучили. Гроші жінці, звісно, ніхто не повернув. У Головному сервісному центрі МВС вкотре закликали українців оформляти угоди через офіційні органи влади, у тому числі після проведення спеціальної експертизи та перевірки за відомчими базами даних.

Джерело Стіна
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти