Блогер показала водіям приховану опцію автомобіля на випадок, якщо не працює ключ

Прихована деталь, що знаходиться всередині дверної ручки автомобіля, виявляється справжнім порятунком для водіїв, які не можуть потрапити всередину свого автомобіля через несправність ключів. Останні можуть перестати працювати в найневідповідніший момент через батарейки, що сіли, окислені контакти або банальну несправність пристрою.

TikTok-блогер з ніком @huyameishuoche поділилася з водіїв прихованою опцією автомобіля, про яку багато хто може не знати. У момент, коли не працює брелок автомобіля, це стає справжнім порятунком.

“Ключ від машини не працює, і двері неможливо відкрити”, – каже дівчина на відео. “Витягніть механічний ключ, приціліться в маленький отвір під дверною ручкою, піддягніть кришку і знайдіть там замкову щілину. Вставте в неї ключ у замок і поверніть його – і дверцята машини відкриються”.

@huyameishuoche Follow me to make driving easier!#skills #knowledge #fpy #fyp #tips #foryou #carsoftiktok ♬ 原聲 – 虎牙妹说车

Багато водіїв знають про цю опцію, але для нового покоління автомобілістів, які звикли користуватися дистанційним ключем, це може стати справжнім відкриттям і порятунком від неприємностей.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти