У США за ціною нової Camry продають 50-річну “Волгу” з України в ідеальному стані: фото

У США на торги виставлено ГАЗ-24 “Волга” 1976 року, який приїхав з України і має мінімальний пробіг. Машина перебуває в ідеальному стані і коштує, як нова Toyta Camry.

На опублікованих аукціоном Gooding&Company фото можна помітити, що раритетний автомобіль має старі радянські номери з київською реєстрацією. Зазначається, що за майже 50 років седан проїхав лише 54 тисячі кілометрів. При цьому машина виглядає як нова – з рідною фарбою і відсутністю корозії. У салоні та моторному відсіку також повний порядок. У комплекті з “Волгою” йдуть оригінальні інструменти, документи і навіть інструкція з експлуатації.

Невідомо, як ГАЗ-24 потрапив до США, проте зазначається, що вперше він був зареєстрований у 1976 році, а через два роки навіть отримав штраф, квитанція про оплату якого також збереглася у власника. Під капотом у “Волги” базовий 2,4-літровий 95-сильний двигун ЗМЗ-402, що працює в парі з 4-ступінчастою МКПП. Авто може розігнатися до 145 км/год.

За раритетне радянське авто на аукціоні розраховують виручити від 20 до 30 тисяч доларів. Ця ціна порівнянна з вартістю нової Toyota Camry.

Джерело Gooding&Company
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти