ТОП-6 найгірших американських автомобілів, від яких слід триматися подалі

У пошуках надійного автомобіля серед різноманітних пропозицій на ринку автомобілів важливо брати до уваги експертні оцінки та рейтинги. Один із таких рейтингів було опубліковано на сайті GOBankingRates, який виокремив кілька моделей, від купівлі яких варто утриматися. Експерти виділили ТОП-6 моделей, які викликають найбільшу кількість нарікань з боку власників.

Chrysler 300: Цей автомобіль має відстаючі технології та може здатися застарілим порівняно з іншими моделями свого класу. Також запасні частини можуть бути дорогими та важко доступними.

Buick Encore GX: Buick був визнаний одним із найбільш ненадійних брендів із проблемами гальм, двигуна, паливної системи та компонентів викидів.

Ford Explorer: Цей позашляховик був названий одним із найгірших виборів через проблеми з надійністю, поганим інтер’єром і низькими експлуатаційними характеристиками.

Dodge Caravan: Caravan відомий повільним прискоренням і поганою економією палива, що може зробити його дорогим в обслуговуванні в умовах високих цін на бензин.

Cadillac XT4 Sport: XT4 Sport не рекомендується через “поганий” двигун і тісний салон. Замість цього рекомендується розглянути аналогічні моделі інших брендів.

Lincoln Aviator: Цей автомобіль має безліч проблем, включно з електронікою, системою приводу, підвіскою і багатьма іншими. Ці проблеми можуть призвести до дорогих ремонтів і обслуговування.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти