Обвал цін неминучий: ТОП-6 автомобілів, які дуже швидко дешевшають

Коли справа стосується купівлі автомобіля, багато хто шукає транспортний засіб, який не тільки служитиме довго, а й з часом збереже свою вартість. Однак, існує категорія автомобілів, які дещо не відповідають цим критеріям. Експерти видання GOBankingRates проаналізували статистику вторинного ринку та виокремили шість автівок, які втрачають свою вартість стрімко.

Hyundai Genesis:
Хоча Genesis від Hyundai пропонує розкіш за конкурентоспроможною ціною, його вартість знецінюється на 38% вже за перший рік експлуатації. Купівля вживаного Genesis може бути більш вигідним рішенням.

Kia Cadenza:
Ще один представник корейської індустрії, Kia Cadenza, також знецінюється на 38% за перший рік використання. Цей седан великого класу також може бути цікавим вибором на вторинному ринку.

Maserati Ghibli:
Спортивний седан Maserati Ghibli, хоч і є представником класу люкс, втрачає в ціні на 56,3% за п’ять років через проблеми з надійністю та використанням дешевих матеріалів.

BMW 7 серії:
BMW 7 серії, незважаючи на свої високі технології та розкіш, також страждає від швидкої втрати в ціні. За п’ять років цей седан знецінюється більш ніж на 50%.

Ford Expedition:
Цей просторий позашляховик, хоч і користується популярністю серед сімей, втрачає в ціні на 50,7% за п’ять років, що робить його менш привабливим у плані збереження вартості.

GMC Yukon:
Ще один позашляховик, GMC Yukon, відомий своєю надійністю, також страждає від швидкої втрати в ціні через високу витрату палива.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти