Евакуаторник назвав машини, які найчастіше ламаються на дорозі

Австралійське видання The Drive опитало співробітника служби евакуації автотранспорту щодо найбільш проблемних автомобілів, з якими йому доводилося стикатися. Спираючись на свій 20-річний досвід роботи, чоловік назвав кілька моделей, які найчастіше потребують відвідування сервісу через різні поломки.

Chevrolet Cruze і Chevrolet Captiva: Ці моделі страждають від проблем із проводкою, акумуляторами, генераторами, колісними підшипниками, карданним валом і коробкою передач.

Ранні Ford Focus (друге покоління): Ці автомобілі схильні до тріщин у пластикових впускних колекторах, проблем з електрикою і системами безпеки.

Деякі пікапи (VW Amarok, Ford Ranger і старі Nissan Navara): Ці моделі стикаються з проблемами тріснутих інтеркулерів, зруйнованих турбокомпресорів і дірок у поршнях.

Старі Fiat, Chrysler і Jeep: У цих машинах виникають різні несправності, включно з проблемами з електрикою та іншими системами.

Ці моделі автомобілів становлять потенційний ризик для власників у сенсі частих поломок і необхідності регулярного обслуговування. Під час купівлі вживаного автомобіля з цього списку рекомендується ретельно перевірити його стан та історію обслуговування.

Джерело UAMotors
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти