Експерт назвав 3 “невбивані” машини з пробігом за 200 000 гривень

У пошуках надійного і доступного вживаного автомобіля багато водіїв стикаються з труднощами, але автор популярного YouTube-блогу Scottish Car Clan, експерт з купівлі старих автомобілів поділився трьома моделями, які, на його думку, є неймовірно надійними і доступними. Кожен автомобіль на вторинному ринку України можна купити за ціною близько 200 000 гривень або трохи більше 5000 доларів.

Honda Jazz: Цей автомобіль славиться своєю надійністю та довговічністю. Згідно з експертом, моделі другого покоління, випущені з 2007 по 2013 роки, особливо гарні, завдяки надійному двигуну i-VTEC. Водії можуть придбати цю модель за 200 000 гривень або навіть менше. Важливо звертати увагу на стан колісних арок через можливу іржу.

Skoda Octavia: Цей автомобіль являє собою надійний вибір у категорії середнього розміру. За 200 000 гривень можна знайти хорошу модель першого або другого покоління. Нерідко ці машини спокійно можуть проїхати понад 500 000 кілометрів без зайвих проблем. Однак слід пам’ятати, що в разі дизельних версій, можливо, знадобиться ремонт турбонаддува.

Honda CR-V: Цей позашляховик також відомий своєю надійністю і довговічністю. Експерт навіть проводив експерименти, намагаючись “вбити” цей автомобіль, але він продовжував працювати. Якщо вам потрібен надійний позашляховик, то Honda CR-V – чудовий варіант.

Джерело Express
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти