Як боротись з аварійністю на дорогах: названо дієвий спосіб

Заміна старого автопарку новим громадським транспортом допоможе зменшити аварійність на українських дорогах. Про це свідчать результати опитування, яке корпорація «Богдан» провела на своїй сторінці у Facebook.

Відповідно до них, більшість українців погоджується, що без оновлення рухомого складу громадського транспорту вирішити проблему аварійності майже неможливо. Крім того, важливим фактором підвищення дорожньої безпеки має стати контроль за дотриманням законодавства і суворі покарання для порушників ПДР.

«Оновити парк і підвищити штрафи – тоді все буде відмінно на дорогах» – зауважили у коментарях.

Для безпеки громадського транспорту автобуси мають проходити належне технічне обслуговування та не перевищувати граничний строк експлуатації. Не зайвим буде періодичне екзаменування водіїв.

«Без контролю наші люди нічого робити не будуть, але і автопарк треба оновлювати», – підкреслили користувачі.

Нагадаємо, що Корпорація «Богдан» підтримує Національну транспортну стратегію «Drive Ukraine 2030», а також прагнення місцевих органів самоврядування замінити старий, зношений рухомий склад муніципальних автопарків новими вітчизняними тролейбусами і автобусами, які відповідають європейським стандартам безпеки та надійності. «Богдан Моторс» у разі необхідності готовий приєднатися до розробки дорожніх карт, в рамках яких українські міста зможуть за короткий термін якісно оновити та суттєво збільшити рухомий склад громадського транспорту.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти