Шпигунські знімки нового Mercedes-AMG GT розкрили важливу особливість моделі: фото

Видання Autoblog опублікувало свіжі шпигунські фотографії, що показують новий чотиридверний Mercedes-AMG GT під час дорожніх тестів. Він явно базується на дизайні концепт-кара Vision AMG, який був представлений кілька років тому. Спостереження за прототипом вказують на те, що він, ймовірно, також буде представлений в електричній версії.

Однією з основних підказок до того, що це може бути електромобіль, є його зовнішній вигляд. Практично вся передня частина автомобіля закрита, і немає вихлопних труб. Це необхідно для охолодження двигуна внутрішнього згоряння. Крім цього, автомобіль має довший, нижчий і ширший вигляд, ніж попередня модель, а його дизайн, загалом, нагадує концепт Vision AMG.

Хоча ми ще не бачили серійну версію, можна припустити, що цей електромобіль матиме значну продуктивність, оскільки він базується на платформі AMG EA і, ймовірно, буде оснащений кількома електродвигунами. Подробиці про потужність та інші характеристики поки залишаються таємницею, але вже зараз новий Mercedes-AMG GT викликає великий інтерес у автолюбителів і шанувальників марки.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти