Названо 10 найменш надійних хетчбеків у 2024 році, які найчастіше ламаються

Хетчбеки стали шалено популярними у великих містах, де економічність, компактність і маневреність відіграють суттєву роль. Оскільки ці автомобілі найчастіше купують люди з обмеженим бюджетом, завжди слід звертати увагу на надійність та вартість ремонту зазначених моделей. Експерти WhatCar провели власне дослідження, опитавши десятки тисяч автовласників щодо надійності їхніх хетчбеків. У підсумку було виділено 10 моделей, які найчастіше фігурували в скаргах респондентів.

Audi A1 ( 2018-теперешній час): Хоча Audi A1 славиться своєю якістю і технологіями, деякі власники стикаються з проблемами в роботі електрики, а також іноді виникають неполадки з кузовом і системою навігації.

Seat Ibiza ( 2017- теперішній час): Проблеми з інформаційно-розважальними системами становлять значну частину несправностей у Seat Ibiza, а також можуть виникати проблеми з двигуном, електрообладнанням і вихлопними газами.

Vauxhall/Opel Corsa (2014-2019): Незважаючи на загальну надійність, у моделі Vauxhall Corsa іноді виникають проблеми з кузовом, що вимагають серйозних втручань, а також з електрикою і вихлопною системою.

Mazda 2 ( 2015- теперішній час): Власники Mazda 2 можуть зіткнутися з повільним і дорогим ремонтом, особливо коли справа стосується кузова, гальм і акумулятора.

Fiat 500 ( 2008- теперішній час): Незважаючи на свій культовий статус, Fiat 500 має досить високий відсоток проблем, особливо з вихлопною системою, двигуном та інформаційно-розважальною системою.

Skoda Fabia (2015-2021): Хоча Skoda Fabia зазвичай вважається надійною, іноді можуть виникати проблеми з електрообладнанням, гальмами та кузовом.

Volkswagen Polo ( 2018- теперішній час): У Volkswagen Polo, хоча і не так багато проблем, як у деяких інших моделей, спостерігаються іноді проблеми з кузовом та електрикою, не пов’язаною з двигуном.

Ford Fiesta ( 2017- теперішній час): Власники Ford Fiesta можуть зіткнутися з тривалим перебуванням автомобіля в майстерні, особливо коли йдеться про ремонт електрики двигуна, кузова та вихлопної системи.

Toyota Yaris (2011-2020): Загалом Toyota Yaris демонструє високу надійність, проте проблеми з гальмами та інформаційно-розважальною системою можуть бути неприємними для деяких власників.

Mini (2014 – теперішній час): У Mini, незважаючи на його культовий статус, іноді виникають проблеми з кузовом, внутрішнім оздобленням і двигуном, які можуть потребувати дорогого ремонту.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти