Consumer Reports назвав ТОП-10 найкращих автомобілів у 2024 році

Consumer Reports щорічно проводить великі дослідження, щоб визначити найнадійніші та найбезпечніші автомобілі на ринку. В їхньому останньому рейтингу найкращих автомобілів 2024 року виділяються моделі, які не тільки вирізняються високими оцінками в дорожніх випробуваннях, а й пропонують приголомшливі характеристики в різних аспектах, від надійності та безпеки до економічності та інноваційних технологій. У цьому списку присутні як популярні моделі з довгою історією успіху, так і нові розробки, що обіцяють змінити уявлення про сучасний автомобіль.

Subaru Crosstrek: Компактний кросовер із повним приводом, що вирізняється міцною будовою, надійністю і хорошими характеристиками безпеки.

Toyota Prius & Prius Prime: Відомі гібридні автомобілі, що забезпечують високий рівень економії палива і чудову надійність.

Subaru Forester: Ще один кросовер від Subaru, який вирізняється просторим інтер’єром, зручністю та надійністю на дорозі.

Mazda 3: Компактний седан або хетчбек, що пропонує високу якість збірки, відмінну керованість і привабливий дизайн.

Toyota Camry Hybrid: Седан із гібридною силовою установкою, що забезпечує комфортну їзду, надійність і економічну витрату палива.

Ford Maverick & Maverick Hybrid: Новий компактний пікап від Ford, який поєднує в собі економічність гібридної технології та функціональність вантажного відсіку.

Toyota RAV4 Prime: Компактний кросовер із можливістю заряджання від мережі, що забезпечує ефективну роботу в режимі електромобіля та динамічні характеристики.

Toyota Highlander Hybrid: Середньорозмірний кросовер із гібридною силовою установкою, що пропонує просторий салон, комфорт та економічність.

BMW X5 & X5 PHEV: Преміальний кросовер із можливістю зарядки від мережі, що поєднує в собі розкіш, динаміку та ефективність.

Tesla Model Y: Електричний кросовер від Tesla, який вирізняється потужним двигуном, великим запасом ходу та передовими технологіями.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти