Блогерка розкрила водіям секретну кнопку в автомобілі, яка рятує життя

Експерти з безпеки на дорозі завжди закликають водіїв бути готовими до надзвичайних ситуацій і знати, як діяти в них. Однак при цьому мало хто знає про існування деяких механізмів в автомобілях, які можуть стати справжнім порятунком у критичних ситуаціях.

Популярна автомобільна TikTok-блогерка під ніком chequanxiaoqiao розкрила водіям важливий секрет у вигляді кнопки, схованої в багажнику багатьох автомобілів. Цей механізм може врятувати життя водієві та пасажирам, даючи їм змогу покинути автомобіль, навіть якщо двері та вікна заблоковані. Це може бути особливо важливо в разі серйозних аварій, коли водій не може покинути палаючу машину або отримав серйозні травми і потребує термінової допомоги.

У своєму відеоролику на платформі chequanxiaoqiao показує, як використовувати цю приховану кнопку в разі, якщо ви застрягли в машині. Вона радить водіям не панікувати, а замість цього опустити задні сидіння, залізти в багажник і знайти кнопку. Натиснувши її, можна відчинити двері багажника зсередини, що може бути особливо корисно в ситуаціях, коли інші способи покинути автомобіль недоступні.

Подібні механізми заховані в різних місцях у різних моделях автомобілів, але їх зазвичай можна знайти за символом автомобіля з відкритим багажником. Деякі автомобілі також мають аналогічний механізм у передній частині автомобіля, у просторі для ніг водія, що також може бути використано для відкриття багажника.

Джерело The Sun
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти