Компанія Mercedes-Benz буде співпрацювати з Biconomy, щоб створити ринок даних нового покоління

29 лютого 2024 року, два визначних гравці у сфері технологій – Acentrik від Mercedes-Benz та Biconomy, постачальник інфраструктури для web3, оголосили про важливу співпрацю з метою створення безперервного веб-досвіду для організацій у світі web3, подібного до того, що ми бачимо у web2, пише Bibliotech.

Ця партнерська угода створює можливості для послуг Acentrik, які включають повний цикл маркування та настроювання ринку даних, що гарантує безпечні міжнародні обміни з повним контролем за даними та підвищує значення даних між урядовими та приватними суб’єктами.

Завдяки мережі з більш ніж 400 партнерів української екосистеми web3, серед яких J.P. Morgan, Trust Wallet, The Sandbox та dYdX, Biconomy стає постачальником рішень з абстракцією облікових записів для Acentrik. Це революціонізує обмін даними в просторі web3, встановлюючи стандарти користувацького досвіду (UX) для децентралізованих операцій з даними.

Спільна робота у сфері інфраструктури з абстракцією облікових записів полягає використанні інфраструктури Biconomy, яка включає в себе як on-chain, так і off-chain рішення згідно з ERC-4337 – стандартом UX для абстракції облікових записів у web3. Це дозволяє Acentrik створювати рішення для безпечних, економічних та приватних ринків даних, які розгортаються для корпоративних клієнтів.

Абстракція облікових записів дозволяє корпоративним користувачам отримати переваги web3 через розумні облікові записи, які усувають необхідність у платі за газ, управлінні токенами та насіннєвими фразами, спрощуючи процес впровадження та покращуючи UX.

Ключові аспекти співпраці Acentrik та Biconomy включають:

1. Просту реєстрацію користувачів – з використанням модуля входу через соціальні мережі Biconomy, Acentrik впроваджує використання OTP-входу через електронну пошту, усуваючи необхідність у гаманцях web3 (EOA) та забезпечуючи безпечну аутентифікацію.

2. Гаманець з розумним обліковим записом – Acentrik пропонує єдиний підхід до управління активами через некастодіальний гаманець, що спрощує досвід користувача та доступ до децентралізованих рішень для обміну даними.

3. Транзакції без комісій – Acentrik дозволяє проводити транзакції без комісій за допомогою Sponsorship Paymaster від Biconomy, що значно знижує витрати та створює зручне середовище для обміну даними.

Срікант Каджа, Генеральний директор Центру експертизи Web3 в Mercedes-Benz Singapore, зазначає: “Наша співпраця з Biconomy є ключовим фактором для прискорення масового прийняття Web3 через Acentrik. Інтегруючи принципи UX з Web2 з інноваціями Web3, ми створюємо корпоративний продукт, який відповідає зростаючим потребам глобальних підприємств та урядових установ, і має прямий зворотний зв’язок від клієнтів для забезпечення трансформаційного досвіду”.

Анікет Джіндал, COO та співзасновник Biconomy, додає: “Ми раді співпраці з ринком даних Acentrik. Випадки використання для ефективного управління даними та аналізу на ланцюжку продовжують зростати щороку. Посилюючи свої інтелектуальні власності на блокчейні, інституційні гравці потребують зручних, безпечних та динамічних рішень щодо даних, щоб надавати вигідні дані для інформування своєї діяльності”.

Щодо Biconomy, це платформа для розробників, яка встановлює стандарти UX для безперервних блокчейн-транзакцій, маючи понад 4 млн унікальних користувачів та співпрацюючи з понад 400 додатками, такими як J.P. Morgan, dYdX, The Sandbox та FanTV.

Acentrik, стратегічний продукт від Mercedes-Benz, є нагородженим підприємницьким рішенням для децентралізованих обмінів даними. Зорієнтований на створення вартості з даних, Acentrik прагне революціонізувати світ обміну даними та внести свій внесок у загальну екосистему підприємств, забезпечуючи більший обмін даними у приватному та суверенному форматі.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти