Три дешевих і непривабливих авто, ціни на які скоро злетять до небес

Світ класичних автомобілів постійно еволюціонує, і існує певна кількість машин, які сьогодні можуть бути недооцінені, але в майбутньому отримають статус дорогої класики. Метт Річардсон, відомий своїм YouTube-каналом Furious Driving, розповів про три моделі, які, на його думку, можуть стати предметом інтересу колекціонерів і поціновувачів автомобілів уже найближчим часом.

Першим у списку опинився Audi A2 – компактний автомобіль, випущений німецьким автогігантом наприкінці 90-х. Незважаючи на свій невеликий розмір, він пропонує значний простір у салоні і досить непогану динаміку. Моделі з низьким пробігом вже починають підвищувати свою вартість і можуть стати ще дорожчими в майбутньому.

Другим у списку опинився Ford KA, який, незважаючи на свій “екстраординарний” зовнішній вигляд, може стати розумною інвестицією. Вважається, що відмінна керованість приносить водіям величезне задоволення від водіння, що робить його привабливим для колекціонерів. На вторинному ринку можна знайти моделі першого покоління за розумні гроші.

Завершує список Fiat Multipla – незвичайний італійський автомобіль, який, незважаючи на свою дивну зовнішність, став культовою класикою. Цей шестимісний мінівен вважається одним із найнезвичайніших і найбільш запам’ятовуються автомобілів, які коли-небудь з’являлися на дорогах. Сьогодні Fiat Multipla може викликати ностальгію і стати цінним об’єктом для колекціонерів.

Джерело The Sun
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти