Вілл Сміт анонсував фільм з українським всюдиходом: фото

Український компактний всюдихід Sherp з футуристичною зовнішністю взяв участь у зйомках продовження культового фільму “Погані хлопці” з Віллом Смітом у головній ролі. Голлівудський актор похвалився незвичайною технікою у себе в Instagram.

На сторінці у Сміта зображений 3,4-метровий Sherp на знімальному майданчику в Маямі. Український транспорт здатний їхати на швидкості 45 км/год сушею і 6 км/год – водою. У минулому модель засвітилася в кількох телешоу і в кліпі у Каньє Веста.

Фільм “Погані хлопці-4” з’явиться в кіно 7 липня. Стрічка розповість про новий етап пригод героїв Вілла Сміта і Мартіна Лоуренса. Крім Sherp, у фільмі будуть використані для поліцейської погоні Porsche 911 і Jaguar XJR.

Sherp вперше зійшов з конвеєра 2015 року. Всюдихід миттєво завоював любов любителів екстриму в усьому світі не тільки завдяки своїм характеристикам, а й незвичайному зовнішньому вигляду. Дорожній просвіт транспортного засобу становить 600 мм. У рух його приводить 1,5-літровий 44-сильний дизельний агрегат.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти