Найненадійніші компактні автомобілі на ринку: остерігайтеся цих моделей

Нещодавнє опитування, проведене експертами порталу WhatCar та страхової компанії MotorEasy, виявило список із 10 компактних автомобілів, які доставляють своїм власникам найбільше проблем. Шляхом опитування кількох тисяч автовласників було з’ясовано, що наступні моделі є найбільш ненадійними на ринку:

Audi A1 2018 – теперішній час
Audi A1 останнього покоління, на жаль, показав недостатню надійність, що робить його вибором, який варто ретельно обміркувати перед покупкою.

Seat Ibiza 2017 – теперішній час
Seat Ibiza, незважаючи на свою популярність, має певні проблеми з надійністю, які можуть створити неприємності для його власників.

Opel Corsa 2014-2019
Opel Corsa у всіх моделях з 2014 по 2019 роки потрапив до списку ненадійних компактних автомобілів, що ставить під питання його привабливість на вторинному ринку.

Mazda 2 (бензин) 2015 – теперішній час
Mazda 2 з бензиновим двигуном 2015 року і пізніше також потрапила в цей список, що може викликати сумніви у потенційних покупців.

Fiat 500 2008 – теперішній час
Fiat 500, хоч і має стильний дизайн і хороші характеристики, все ж має проблеми з надійністю, особливо у старих моделей.

Skoda Fabia 2015-2021
Skoda Fabia, незважаючи на свою популярність і функціональність, показала деякі проблеми з надійністю в останні роки.

Volkswagen Polo (бензин) 2018 – теперішній час
Volkswagen Polo з бензиновим двигуном, випущений з 2018 року і пізніше, також увійшов до цього списку, що викликає певні турботи у його власників.

Ford Fiesta (бензин) 2017 – теперішній час
Ford Fiesta, хоч і є одним з найпопулярніших автомобілів у своєму класі, але має певні проблеми з надійністю, особливо у нових моделей.

Toyota Yaris 2011-2020
Toyota Yaris, незважаючи на свою репутацію надійного автомобіля, має певні проблеми з надійністю в деяких моделях, випущених з 2011 по 2020 роки.

Mini 2014 – теперішній час
Mini, хоч і є іконою стилю та індивідуальності, все ж таки може становити деякі проблеми з надійністю, особливо у старіших моделей.

Ці моделі варто розглядати з обережністю під час купівлі, щоб уникнути потенційних проблем і несподіваних витрат на ремонт.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти