Найкращі авто на ринку ціною до 2000 доларів

Придбати хороший автомобіль з обмеженим бюджетом в розпорядженні — завдання не з простих. Особливо якщо вам потрібний транспортний засіб для пересування, а не конструктор «юний механік». Втім, складно — не значить неможливо. Пропонуємо вашій увазі найкращі пропозиції з продажу в авто Україні.

Ford Sierra

Надійний автомобіль за розумні гроші. Справжній «американець». Не Корвет, звісно, але скромний зовнішній вигляд седану компенсується великим асортиментом запчастин на ринку. А вдалий тюнінг здатен нівелювати і перший недолік.

Audi 80

Мабуть, найстатусніша модель 90-х за доступною ціною, попередник не менш популярної А4. Цей спортивний седан ідеально підійде як для повсякденних поїздок, так і на роль проекту з кастомізації.

Daewoo Lanos

Перший самостійний проект компанії та, мабуть, найпопулярніша модель середини 2000-х в Україні. У 2008 році Lanos пройшов процес локалізації, ставши повністю «народним» автомобілем, складові якого вироблялися у Запоріжжі та Мелітополі. Минулого року ЗАЗ припинив випуск колишнього фаворита продажів. Тепер авто можна придбати за ще більш доступну ціну на вторинному ринку.

Toyota Corolla

Без японців цей список був би неповним. Toyota була однією з найпопулярніших марок авто на стику тисячоліть, як в Європі, так і за океаном. Звідси і розмаїття різних моделей бренду на вторинному ринку. Крім того, кузов моделей навіть тридцятирічної давності й досі виглядає свіжо та солідно.

Peugeot 205

Пам’ятаєте марку авто, на якому маневрував вулицями Марселю головний герой фільму «Таксі»? Виявляється, «донора» для створення власного стріт-рейсера можна придбати за цілком прийнятну ціну. Так, це буде інша та трохи старіша модель, але ж вся справа у правильній «начинці» та подальшому тюнингу, чи не так?

Volkswagen Golf III

Третє покоління однієї з найпопулярніших німецьких марок не справило враження на українських водіїв у 90-ті роки, коли в моді були більш стильні, потужні та статусні авто. Втім, вже на початку 2000-х, б/у моделі Golf з Європи масово поповнювати місцевий вторинний ринок. Німецька якість, широкий вибір запчастин, доступна ціна та придатність до модифікацій змушують подивитись на скромного вигляду авто з іншого ракурсу.

Opel Omega

Ще один німецький бренд, відомий своєю якістю, надійністю та невисокою ціною. Найпоширенішими на вторинному ринку є моделі 1987 та 1992 років. Не зважаючи на те, що Omega зняли з виробництва майже 15 років тому, не випустивши при цьому прямого наступника, на сайтах з продажу запчастин все ще не проблема знайти всі необхідні комплектуючі.

Seat Ibiza

Компактний хетчбек-універсал, котрий з 90-х років випускається тими ж Volkswagen. Втім, аби вписатися в рамки заявленого бюджету, слід шукати насамперед оригінальні моделі іспанського виробництва 80-х. До речі, це одна з небагатьох моделей списку, яка випускається і досі, що є перевагою для тих, хто захоче модернізувати авто.

Nissan Primera

Послідовник Nissan Bluebird, що випускалася в Японії протягом майже півстоліття. На відміну від свого досвідченого попередника, Primera має оцинкований кузов, захищений від корозії. Не дивно, що модель, яку зняли з виробництва більше 10 років, все ще залишається надійним транспортним засобом і одним з найкращих варіантів на вторинному ринку.

ЗАЗ 1102 Таврія

Варто згадати і найвідоміший український хетчбек. Слабкі місця та головні недоліки — не надто міцний кузов і тісний салон, — виправляються за допомогою ремонту і подальшої кастомізації. Низька ціна на запчастини та малі витрати пального — приємні бонуси, що роблять цей і без того номінально бюджетний варіант найменш витратним у перспективі.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти