ТОП найабсурдніших дорожніх правил у США, які американцям час скасувати

Дорожні закони – це основа безпеки на дорогах, але іноді вони можуть здатися дивними або навіть безглуздими. Дивацтва законів можуть варіюватися від штату до штату, і багато хто з них викликає питання у водіїв і жителів. Давайте розглянемо кілька з цих курйозних законів, які діють у різних штатах США.

У Флориді, штаті, багатому екзотичними видами тварин і непередбачуваним кліматом, є один із найбільш незвичайних законів. Водіям потрібно підключати паркувальний лічильник, щоб прив’язати до нього свого домашнього улюбленця – чи то козу, чи то слона, чи то алігатора. Це правило, безумовно, викликає подив у багатьох, але воно продовжує діяти в цьому мальовничому штаті.

Інші дивні закони пов’язані з тим, як зберігаються автомобілі на приватних ділянках. У Кейп-Корал, Флорида, закон вимагає, щоб усі автомобілі були зареєстровані і мали ліцензію, якщо вони знаходяться на вашій ділянці. Це означає, що ви не можете зберігати неліцензовані або незареєстровані автомобілі на своїй території, навіть якщо вони просто стоять.

І не тільки Флорида славиться своїми дивними законами. У Коннектикуті обмеження швидкості для пожежних машин становить лише 25 миль на годину. Це викликає подив, враховуючи терміновість і небезпеку таких місій. А в Гаваях увімкнення аварійних вогнів під час руху транспортного засобу вважається порушенням, оскільки це може ввести в оману інших водіїв і стати причиною аварії.

Деякі закони, здається, застаріли або незастосовні до сучасних умов. Однак деякі з них мають свої особливі причини, засновані на унікальних особливостях місцевої ментальності, клімату або безпеки. У будь-якому разі, обговорення цих курйозів і вжиття відповідних заходів – це крок у напрямі забезпечення більш логічних і справедливих правил дорожнього руху для всіх.

Джерело Motorbiscuit
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти