Є лише 10 днів: водіям у МВС нагадали про важливу послугу

Власникам українських автомобілів нагадали про можливість скористатися послугою, яка доступна через Кабінет водія. Цю інформацію опублікували у Telegram-каналі Сервісного центру МВС.

Послуга доступна для різних типів транспортних засобів, включаючи легкові та вантажні автомобілі, автобуси, причепи, напівпричепи, мотоцикли та мопеди.

Також зазначили, що можна зарезервувати лише номерний знак, який є в наявності у сервісному центрі МВС.

Водіям дозволено робити бронювання номерних знаків за 10 днів до приїзду до сервісного центру МВС. Перед тим як прибути до центру, вони можуть ознайомитися з вільними комбінаціями та вибрати ту, що їм подобається.

Протягом цього часу автовласник повинен звернутися до іншого закладу, щоб прикріпити обраний номерний знак до свого транспортного засобу.

МВС підкреслило, що неможливо продовжити бронювання автомобільних номерів на більший термін.

Водіям дали можливість онлайн бронювати “гарні” номерні знаки та опублікували інструкцію з оформлення броні онлайн:

1. Увійти у “Кабінет водія”.

2. Вибрати вкладку “Бронювання номерних знаків”.

3. Вибрати регіон.

4. Вибрати Сервісний центр МВС.

5. Вибрати тип транспортного засобу.

6. Вибрати бажану комбінацію номерів у режимі реального часу.

До цього часу можна було вибрати номерний знак серед платних комбінацій, за які потрібно було заплатити від 4800 до 36000 гривень. Інші автономери видавалися безкоштовно, але вони вибиралися випадковим чином.

Зараз вибір номерного знака серед безкоштовних також доступний. Проте, якщо ви хочете зарезервувати конкретні цифри, вам доведеться заплатити 360 гривень.

Тепер можна забронювати номерний знак з обраним поєднанням цифр через мобільний додаток “Дія”, що робить державні послуги більш доступними.

Джерело Стіна
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти