Skoda презентувала бюджетного суперника Renault Duster, якому не потрібний бензин

На сайті Skoda з’явилася інформація про новий електричний кросовер Skoda Epiq 2025 модельного року, який за розмірами трохи менший від відомого Renault Duster. Ця модель стане бюджетним варіантом серед електричних авто, адже буде доступна за привабливою ціною.

Новинку назвали в стилі інших електричних моделей бренду, з першою буквою E у назві та останньою буквою q. Вона віддалено нагадує концепт Vision 7S Concept 2022 року, хоча останній передбачав появу більшого автомобіля з електричною силовою установкою.

Бюджетний кросовер Skoda Epiq 2025 буде призначений для бюджетного сегменту ринку, завдяки своїм компактним розмірам і привабливій ціні. Довжина кузова складатиме 4,1 метра, а привід буде переднім. Щодо потужності електричної силової установки, вона поки не була оголошена.

Крім того, новий Skoda Epiq 2025 буде мати дуже просторий і практичний салон, орієнтований на потреби сучасних покупців.

У лінійці чеського автовиробника ця новинка буде розташовуватися нижче електричного кросовера Skoda Enyaq і буде більш доступною. Очікується, що запас ходу Skoda Epiq перевищить 400 кілометрів, а ціна моделі стартуватиме від 25 000 євро.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти