Китайську копію Land Cruiser представили офіційно: новий повнопривідний кросовер потужністю понад 400 сил

Бренд Tank провів офіційну презентацію оновленого гібридного Tank 500 в Китаї. Автомобіль отримав нову силову установку, яка гарантує більшу потужність та зменшену споживану енергію.

В основі цієї силової установки лежить 2,0-літровий турбомотор з потужністю 252 кінських сил, який працює за економічним циклом Міллера. Цей двигун поєднується з 9-ступінчастою автоматичною трансмісією. Загальна потужність системи становить 408 кінських сил. Ємність тягової батареї залишається незмінною і складає 37,1 кіловат-годин, а запас ходу на електричному заряді становить 110 кілометрів. Середня витрата нової системи тепер стала нижчою – 8,8 літрів на 100 кілометрів проти 9,55 літрів на 100 кілометрів раніше.

Новий Tank 500 Hi4-T, як і раніше, оснащений муфтою BorgWarner, яка відповідає за повний привід. Хоча муфту не змінювали, її допрацювали: нова система швидше реагує і точніше розподіляє крутний момент.

Ціна на новинку становить 335 тисяч юанів або 46,5 тисяч доларів.

Нагадаємо, що Tank – це бренд автомобілів, що належить китайському виробнику Great Wall Motors і спеціалізується на виробництві позашляховиків.

Джерело mmr.net.ua
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти