В українців масово відбирають автомобілі за одну важливу недбалість: хто під загрозою

Похід до сервісного центру МВС для більшості автомобілістів може бути рутинною справою. Однак останнім часом дедалі частіше трапляються ситуації, коли в українців тут просто відбирають машини.

Як правило, в сервісні центри звертаються, щоб замінити документи, зареєструвати або перереєструвати авто. Поставити придбану машину на облік хотів і житель Чернівецької області. Автовласник прийшов до установи і надав співробітникам центру всі необхідні папери, однак під час перевірки з’ясувалося, що транспортний засіб перебуває в розшуку за міжнародною базою Інтерпол. У підсумку на місце було викликано поліцію, яка вилучила автомобіль на штрафмайданчик на період розгляду. Власнику ж довелося пояснювати де і за яких обставин він отримав машину.

Подібні ситуації не рідкість. Випадки, коли в українців відбирають автомобілі прямо в сервісному центрі, є частим явищем у зв’язку з потоком старих “євроблях”, походження яких часто невідоме, що хлинув в Україну. У МВС закликають громадян завжди проводити операцію з купівлі транспортного засобу через сервісний центр, щоб не втратити гроші і машину.

Джерело Головний сервісний центр МВС
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти