Шикарне авто дешевше 50 000 гривень: експерти TopGear назвали ТОП-10 моделей

50 000 гривень – смішна сума, коли мова заходить про купівлю автомобіля. Ще більш смішною вона може здатися, коли мова заходить про якісний і динамічний транспортний засіб від відомого виробника. Однак на вторинному ринку іноді можна знайти справжні діаманти за символічну ціну. Експерти авторитетного проєкту TopGear представили свій список із 10 визначних моделей, які сьогодні можна купити трохи дорожче 1000 доларів.

Alfa Romeo Mito: Італійський хетчбек із відмінною динамікою та стильним дизайном, який обіцяє задоволення від водіння.

BMW E63 6 серії: Розкішний купе від BMW з чудовою динамікою і комфортом, ідеальний вибір для тих, хто цінує статус і якість.

Toyota Celica GT: Спортивний купе з надійною японською інженерією та динамічним характером, ідеальний вибір для тих, хто цінує надійність і продуктивність.

Chrysler Crossfire: Унікальний автомобіль з американським стилем і європейською технологією, що обіцяє комфорт і динаміку за доступну ціну.

Mercedes-Benz C208 CLK: Розкішне купе з німецькою якістю та стилем, ідеальний вибір для тих, хто шукає комфорт та елегантність.

Peugeot 406 Coupe: Французьке купе з вишуканим дизайном і комфортабельним інтер’єром, який обіцяє неповторний досвід водіння.

Volkswagen Golf GTI: Іконічний хетчбек із надійною німецькою інженерією та спортивним характером, що обіцяє задоволення від водіння на кожному повороті.

Mitsubishi FTO: Японський спортивний автомобіль з агресивним дизайном і відмінною динамікою, який обіцяє захопливий досвід водіння.

Ford Mondeo ST220 універсал: Комфортабельний універсал із потужним двигуном і просторим інтер’єром, ідеальний вибір для сімейних поїздок та активного способу життя.

Fiat Cinquecento: Культовий міський автомобіль із яскравим дизайном та економічною витратою пального, ідеальний вибір для міської їзди та паркування.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти